Έξαλλος ο γνωστός παρουσιαστής με την αεροπορική εταιρία United Airlines.


Οργή και έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα περιστατικό που σημειώθηκε σε πτήση της United Airlines όταν έγινε γνωστό πως υπήρχε υπεραριθμία επιβατών στο αεροσκάφος. Επιλέχθηκαν στην τύχη κάποιοι επιβάτες που έπρεπε να αποβιβαστούν. Ένας από τους επιλαχόντες αρνήθηκε να κατέβει και οι άνθρωποι της ασφάειας τον έβγαλαν «σηκωτό» από το αεροσκάφος, ασκώντας υπέρμετρη βία πάνω του.

Ευτυχώς, οι υπόλοιποι επιβάτες κατέγραψαν με το κινητό τους το περιστατικό και αυτό έκανε το γύρο του κόσμου.

United CEO response to United Express Flight 3411. pic.twitter.com/rF5gNIvVd0

— United (@united) April 10, 2017

Η κίνηση δεν θα πέρναγε απαρατήρητη από τον γνωστόν για το βιτριολικό του χιούμορ, παρουσιαστή Jimmy Kimmel ο οποίος αφού πρώτα έβγαλε τον εκνευρισμό του για την επίσημη τοποθέτηση διευθύνοντα συμβούλου μέσω twitter που έγραψε «συγγνώμη για την αναγκαστική μετακίνηση των επιβατών», παρουσίασε τη δική του εκδοχή όσον αφορά το «νέο» διαφημιστικό σποτ της εταιρίας.


Newsbeast

One Response

 1. RosiePsync

  Hello friends!
  I am an official representative of private company which deals with all kinds of written work (essay, coursework, dissertation, presentation, report, etc) in short time.
  We are ready to offer a free accomplishment of written work hoping for further cooperation and honest feedback about our service.
  This offer has limited quantities!!!
  Details on our website: >>> fixxen.com

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.