Σε καλωσορίσουμε στο Newsnstyle.com.

Σε έχουμε πετύχει σε δημιουργική περίοδο;
Γεια σας ..για ακόμη μια φορά …! Θα μπορούσα να πω πως πάντα υπάρχει μια δημιουργική περίοδος για εμένα …ανά πάσα ώρα και στιγμή! Οποτε ..φυσικά και ναι ..είμαι σε δημιουργική περίοδο..γεμάτη έμπνευση!

Από αυτά που ετοιμάζεις έρχεται κάποια συνεργασία που μπορεί να ανακοινωθεί;
Αυτά που ετοιμάζω .. αναμένονται και θα είναι έκπληξη για το κοινό ακρόασης ! Δε λέω τίποτα παραπάνω!

Είσαι από τους στιχουργούς που κυκλοφορούν με ένα μπλοκάκι και ότι βλέπουν ή ότι συμβαίνει γύρω το κάνουν τραγούδι;
(Χα Χα) Όχι εντάξει είπαμε! Δεν κυκλοφορώ με μπλοκακι.. αλλά “παίρνω” πληροφορίες από περιστατικά γύρω μου, κάποια κίνηση, συμπεριφορά ίσως, είτε λόγια κάποιου ανθρώπου. Γενικότερα παρακολουθώ τη ζωή γύρω μου και εμπνεομαι και από αυτή!

Την ώρα που αρχίζεις και γράφεις, αυτομάτως το τραγουδάς; Φαντάζεσαι την μελωδία του;
Κάποιες φορές ναι ..το κάνω και αυτό ! Το βασικότερο, φαντάζομαι το άκουσμα του τραγουδιού..το είδος του. Αυτο όμως έρχεται σε συμφωνία με τον μουσικό.

Τι θα σε έκανε να αφήσεις τελείως την στιχουργική;
Κάτι που θα με κάνει να αφήσω την στιχουργική;! Δεν υπάρχει αυτό το κάτι για εμένα, καθώς η μουσική είναι ο τρόπος που εκφραζομαι, που σκέφτομαι και ενεργω! Σκέψεις και συναισθήματα μπλεγμένα μεταξύ τους από εμπειρίες της ζωής γενικότερα, είτε προσωπικές είτε από συνανθρώπους μας!

Έχεις έρθει σε όρια να τα παρατήσεις;
Ναι είχε υπάρξει περίοδος που πέρασε από το μυαλό μου να τα παρατήσω γιατί υπάρχει τόση “βρωμιά” εκεί εξω..Αλλά όχι δε θα παρατήσω ποτέ κάτι που θέλω και αγαπώ..για τίποτα και για κανέναν!

Τι σε εξοργίζει και τι σε ηρεμεί;
Με εξοργιζει το μίσος και η ψευτιά, η υποκρισία του κόσμου γύρω μου, αλλά και ο κόσμος που δεν υπολογίζει τον όποιο συνάνθρωπο του!
Αυτό που με ηρεμεί είναι η μουσική και ο άνθρωπος μου ! Φυσικά και όλα τα όμορφα πράγματα στην καθημερινότητα!

Πως περνάς τον χρόνο σου;
Τον ελεύθερο χρόνο μου μου αρέσει να τον περνάω με την παρέα μου, γράφοντας στίχους, ακούγοντας μουσική και εξερευνώντας..και με την σχέση μου κάνοντας κοινά πράγματα που μας αρέσουν!

Είσαι κοινωνικό άτομο ή προτιμάς την απομόνωση και την ησυχία;
Όπως φυσιολογικά οι περισσότεροι άνθρωποι έτσι και εγώ …τις περισσότερες στιγμές θέλω να βγω έξω να περάσω όμορφα και να συζητήσω διάφορα θέματα και κάποιες στιγμές εννοείται και θέλω να μείνω μόνη με τον εαυτό μου, κάτι το οποίο είναι απαραίτητο για όλους μας.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published.