Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού σε μία κατάθεση ψυχής μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών όπου ζει σήμερα.

«Το μόνο που λείπει από τη ζωή μου και θα λείπει για πάντα, είναι ο Χιώτης» λέει η Μαίρη Λίντα σε συνέντευξή της μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών στα «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση.

«Το ήθελα εγώ και ήρθα εδώ, δεν με πίεσε κανείς. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ άσχημα χτυπημένη στο σπίτι μου μέσα και παραλίγο να μη ζούσα, από ό,τι μου είπε η κόρη μου που είδε τη σκηνή. Έπεσα με το κεφάλι και χτύπησαν όλα», εξομολογήθηκε.

Η σπουδαία τραγουδίστρια θυμήθηκε τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον άνθρωπο που λάτρεψε και με τον οποίο μεσουράνησε στο πεντάγραμμο, σε μια αξιοζήλευτη καριέρα, με μεγάλες επιτυχίες.

«Γιατί χωρίσαμε; Εγώ φταίω! Δεν υπάρχουν τέτοιες αγάπες σήμερα…» λέει σε μία κατάθεση ψυχής ενώ

Πρώτη φορά, τον συνάντησε στο πάλκο. «Ήταν φίρμα ο Χιώτης. Εγώ, τότε έβγαινα. Ήμουν 11 – 12 χρόνων».  Λίγα χρόνια αργότερα, ξεκίνησε μια ταραχώδης σχέση, γεμάτη πάθος και έρωτα, ένα διαζύγιο και ο οριστικός χωρισμός. Σε πάλκο, έμελλε να είναι και η τελευταία τους συνάντηση. Αυτή τη φορά, στο γνωστό κέντρο της εποχής «Σεραφίνο». Ο κόσμος, φωνάζει στον Χιώτη: «φίλησέ τη». «Εκείνος, πετάει το μπουζούκι και φεύγει. Αν με είχε φιλήσει θα ήμασταν μαζί. Τότε ήταν η τελευταία φορά που τον είδα».

Δείτε το βίντεο με όσα εξομολογήθηκε η Μαίρη Λίντα: