Η Anastasia Kvitko διατυμπανίζει ότι οι εντυπωσιακές καμπύλες της είναι φυσικές.


Η Anastasia Kvitko, είναι πληθωρικό μοντέλο από την Ρωσία και χαρακτηρίζεται από τα ρώσικα media ως η απάντηση της Μόσχας στην Kim Kardashian.

Η πληθωρική Ρωσίδα από το Καλίνινγκραντ της Ρωσίας ξεκίνησε τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις στα 17 ενώ όπως λέει τότε ήταν που κάποιοι άρχισαν να την συγκρίνουν με την διάσημη αμερικανίδα τηλεπερσόνα.

Το 22χρονο πλέον μοντέλο δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες της στα social media ενώ μετράει ήδη 4,9 εκατομμύρια followers.

rmodkim2

Όσο για αυτούς που ισχυρίζονται ότι μιμείται την Kim, εκείνη απαντά ότι είναι πολύ καλύτερη από τη διάσημη τηλεπερσόνα και ότι τρώει τη σκόνη της.

«Το σώμα μου είναι γυμνασμένο και δεν έχω κάνει καμία πλαστική, ενώ όλος ο κόσμος ξέρει ότι εκείνη έχει “πειράξει” τα οπίσθιά της».

rmodkim3

Τέλος η πληθωρική Kvitko είπε ότι στο παρελθόν πολλά πρακτορεία μοντέλων την έχουν απορρίψει γιατί την θεωρούσαν χοντρή όμως εκείνη θεωρεί ότι οι καμπύλες της είναι το σήμα κατατεθέν της και δεν κοιτάζει πια πίσω.

rmodkim4 rmodkim5 rmodkim6


Newsbeast

2 Responses

 1. DannyUnoro

  Существует такая услуга – добровольное медицинское обслуживание .
  Она предполагает, что вы вносите небольшую сумму за абонемент и ходит на прием весь год бесплатно.
  Однако соцопросы показали, что лишь 4% жителей Питера знают об этом.
  По какой причине?
  Да потому что клиникам выгоднее брать плату за каждый визит.
  А если честный врач посоветует добровольное медицинское обслуживание клиенту – это сулит ему увольнением.
  Информация о ДМО уже вызвала множество возмущений, сразу после того как информацию об услуге распространил один возмущенный врач.
  Его уволили , после того, как он предложил ДМО своему пациенту.
  Самое невероятное, что официальные положения по ДМО есть в открытом доступе, просто натыкались на эту информацию единицы.
  Как отстоять свои права?
  О правилах предоставления такой услуги и обязанностях частных клиник можно узнать, сделав запрос в Яндексе: “добровольное медицинское обслуживание”.
  Именно обслуживание, а не страхование.

  34j5c6h86

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.