Η καριέρα του Γιώργου Μακρή και η γνωριμία με γνωστούς καλλιτέχνες.


Ο Γιώργος Μακρής, γράφει μανιωδώς στίχους και συνεργάζεται με γνωστούς καλλιτέχνες.

Ο πρώτος που του έδωσε την ευκαιρία ήταν ο Νίνο με τον οποίο συνεργάστηκαν στο δίσκο «Έρχεται η νύχτα» με το τραγούδι «Άργησες πολύ».

Όπως εξηγεί στην Espresso ο 26χρονος αστυνομικός – στιχουργός η συνεργασία με τον αγαπημένο τραγουδιστή της νεολαίας ήταν σαν δώρο για την μετέπειτα στιχουργική του εξέλιξη και την γνωριμία του με τον Σταν με τον οποίο ο 26χρονος αστυνομικός εξακολουθεί να συνεργάζεται και να του δίνει στίχους.

«Εάν δεν ήταν ο Νίνο θεωρώ ότι τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Εκείνος άκουσε πρώτα τα τραγούδια μου» αναφέρει ο Γιώργος Μακρής που μαζί με τους παιδικούς του φίλους Πάνο Νικολόπουλο και Γιώργο Μυλωνά βρίσκεται πίσω από τα τραγούδια «Ξημερώνει επέτειο» και «Και τώρα χώρια» του Σταν.

Μάλιστα ο δίσκος από την τελευταία του συνεργασία με τον Σταν έγινε πλατινένιος, ενώ ήδη βρίσκεται στο στούντιο και ετοιμάζει τον δεύτερο.

«Ο Νίνο μας πίστεψε πάρα πολύ και αυτό φάνηκε από κάποιες κινήσεις που έκανε ώστε να αναγνωριστούμε καλλιτεχνικά» λέει στην Espresso και συνεχίζει ο Γιώργος Μακρής: «Αισθανόμαστε τυχεροί γιατί στα πρώτα μας κιόλας βήματα έχουμε συνεργαστεί μέχρι στιγμής με δύο καλλιτέχνες που αγαπάει τρελά η νεολαία».

Newsbeast

Leave a Reply

Your email address will not be published.