Πότε και από πού ξεκίνησες;
Η πρώτη μου εμφάνιση ήταν το 2014 στα καλλιστεία του Κούβαρη όπου πήρα 2 τίτλους: MISS GS HELLAS upcoming model ’14 και model of the year 2014.

Τι σημαίνει για εσένα ο χώρος του modeling;
Είναι κάτι που αγαπώ και που μου αρέσει να κάνω περνάω ευχάριστα και το διασκεδάζω είναι στιγμές και εμπειρίες όμορφες που αποκτάς μέσα από αυτή τν δουλειά.

Ποιοι είναι οι επαγγελματικοί στόχοι σου;
Να ασχοληθώ ποιο ενεργά στον χώρο του μόντελινγκ και να καταφέρω περισσότερα πράγματα.

Δυσκολίες που έχεις αντιμετωπίσει;
Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε κάποια συγκεκριμένη αλλά όπως όλοι έτσι εγώ έχω βιώσει άσχημες καταστάσεις πάνω στην δουλειά.

Τι σε εμπνέει και τι σε απωθεί;
Με εμπνέει η διακριτικότητα και η ευγένεια και με απωθεί η εγωπάθεια η κακεντρέχεια και η αγένεια.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά προτερήματα και ελαττώματα σου;
Είμαι ένας άνθρωπος ευαίσθητος, χαρούμενος και παρορμητικός. Αν κάνω κάτι μετά το σκέφτομαι και προσπαθώ να διορθώνω πολλά πράγματα στον χαρακτήρα μου. Προσπαθώ να κάνω τους γύρο μου να αισθάνονται και να περνάνε καλά! Μου αρέσει να βοηθάω κάποιον για να νιώσει ποιο καλά γιατί έτσι αισθάνομαι και εγω καλύτερα.

Που και πως σου αρέσει να διασκεδάζεις;
Δεν με προβληματίζει το μέρος αρκεί να έχω καλη παρέα και άτομα που αγαπώ και με αγαπούν! Εξάλλου αν σε γεμίζουν οι φίλοι σου παντού περνάς όμορφα ακόμα και σε ένα σπίτι βλέποντας ταίνια! Αγαπημένο μέρος μου όμως για καφέ είναι μια καφετέρια όπου ονομάζεται (Nobell) και βρίσκεται στο Γαλάτσι.

Υπάρχει κάτι που θα άλλαζες πάνω σου;
Είμαι υπέρ τν πλαστικών εγχειρήσεων αλλα μέχρι ενα όριο. Πιστεύω πως αν μου δινόταν η ευκαιρία θα άλλαζα την μύτη μου.

Ποια ρούχα δεν αποχωρίζεσαι ποτέ;
Τρελαίνομαι να πηγαίνω για ψώνια και να αγοράζω συνέχεια καινούργια! Μου αρέσουν πολλά άλλα λατρεύω το δερμάτινο κολάν μου.

Είσαι ανοιχτή σε έρωτα από την πρώτη ματιά;
Ειμαι ανοιχτή στον έρωτα με την πρώτη μάτια αλλά έχω και μια επιφυλακτικότητα.

Το πιο ακραίο που έχεις δεχτεί ή που έχεις κάνει ;
Λόγω το ότι είμαι 1,5 χρόνο στο χώρο δεν έχω μεγάλη εμπειρία, γι’ αυτό δεν έχω δεχθεί κάτι ακραίο.
Μίνι βιογραφικό:
Η πρώτη μου εμφάνιση ήταν το 2014 στα καλλιστεία του Κούβαρη όπου πήρα 2 τίτλους: MISS GS HELLAS upcoming model ’14 και model of the year 2014.
Αργότερα συνεργάστηκα με τον Χρήστο Πετρίδη και την Ιωάννα Πατσουλάκη όπου συμμετείχα σε φιλανθρωπικό γκαλά (σύλλογος Φλόγα) σε επίδειξη μόδας του Πάνου Απέργη. Στη συνέχεια σε συνεργασία με τον φωτογράφο Παναγιώτη Λυμπερόπουλο και τον Φάνη Δέλλιο για την καμπάνια Αρωγή. Συνεργάστηκα και σε επίδειξη μόδας του Λάκη Γαβαλά όπου πραγματοποιήθηκε στο κτίριο malliora στην Λυκόβρυση. Επίσης συμμετείχα και σε επίδειξη μόδας marshmallow collection hair&fashion show του σχεδιαστή Κωσταντίνο Μητροβγένη και της σχεδιάστριας Μαριάννα Παναγιωτονάκου. Τελος συνεργάστηκα με την Ιωάννα Πατσουλάκη για την δεύτερη επίδειξη που πραγματοποιήθηκε για τον σύλλογο φλόγα όπου ήμουν στην ομάδα του κυρίου Τάσου Τρανούλη και τς κυρίας Σοφίας Διαμιανίδου με την σειρά ρούχων com•si και τον κομμωτή Μάρκο Ευθυμίου.

2 Responses

  1. Rogerdrype

    Всем доброго времени суток! Отличный форум, надеюсь, что найду здесь много новых друзей.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.